CROSS L'ALCUDIA 2016

Campionat autonomic de clubs

L'equip juvenil femení del C.A. La Rabosa es classificá el diumenge durant el Cross de l'Alcúdia per al campionat d'Espanya de camp a través per equips que se celebrarà el dia 28 de febrer a Madrid.

L'equip format per Lucia Botija, Saray Giménez, Carla Castillo, Lorena Giménez, Sandra Lucia Botella i Maria Palomares, va aconseguir el tercer lloc per equips en el campionat autonòmic celebrat a L'Alcúdia, lluitant amb els millors equips de la Comunitat.
En la mateixa prova l'atleta Rabosera Irene Gómez va aconseguir la victòria en la categoria femenina del cros popular.



Per la seva banda, l'equip de muntanya de la Rabosa, ha iniciat el seu camí aquesta temporada per les múltiples carreres que se celebren en el panorama autonòmic.

Aquest dissabte, al Trail de Llaurí, Rafa Escobar va aconseguir un brillant tercer lloc en la categoria Màster i Juanan Martínez va aconseguir el segon lloc en la categoria SuperMaster. Cal afegir als resultats dels atletes de l'equip de muntanya la segona posició de la corredora veterana María José Soriano en la prova de l'Alcúdia de Crespins, malgrat una caiguda només començar la prova i amb una lesió al muscle.