CAMP.AUTONOMIC JUVENIL AIRE LLIURE

5 MEDALLES per als atletes de l'escola de La Rabosa.

Massa calor en Torrent el 21 de juny per disputar l'autonòmic juvenil, i poques excuses per no fer-lo dissabte de vesprada, però a pesar de tot, gran nivell d'atletisme amb marques fluixes, que han deixat per als atletes "rabosers" un total de 5 medalles

Marc i Clara Doménech, Carla Castillo


Intractable Toni Montalvà (Platges Castelló) que es feia amb els dos ors en pes i en javelina, bona carrera de Clara Doménech (C.A. Torrent) que s'emportava també l'or en els 2000 m obstacles, menys sort per al seu germà Marc Doménech (C.A. La Rabosa) que després de tota la prova en primer lloc, perdia el lideratge a falta d'uns metres, entrant segon per sols quatre centèsimes, també en els 2000 m obstacles; la cinquena medalla per a Carla Castillo (C.A. La Rabosa) que entrava tercera en el 800m culminant una fantàstica temporada.
Toni Montalvá
Alex Benavent
Sandra Botella
Altres participants foren, Alex Benavent (playas Castellon) en 400 i 100 ml, Andreu Sanchis, Andreu Martinez, Josep Sanchis, Eric Vila i Sandra Botella  en la prova de 1500 ml, David Castillo  i Camelia Filip en  400 ml i 200 ml i Ivan Gomez en pes, tots de La Rabosa.
Enhorabona a tots. !!

ALGUNA FOTO         
Camelia Filip, foto de ca Torrent